Live Groepslessen

FiveMinuteDance ‘live’ groepslessen zijn lessen voor iedereen die spontaan begint te bewegen wanneer er een leuk liedje op de radio is. Voor iedereen die gewoon lol heeft in dansen en bewegen. En voor iedereen die het leuk vindt om een uurtje per week plezier te maken met een groep. De FiveMinuteDance groepslessen vinden plaats in een zaal en duren 60 minuten. Je betaalt per losse les (€ 4,-) of voor een abonnement (€ 3,50 per les).

Wat is het?
Een feelgood dans-les voor vrouwen die het leuk vinden om te dansen en gek te doen op lekkere muziek (vooral als er niemand kijkt!). Tijdens de les leer je eenvoudige, maar leuke danschoreografieën op muziek waar je blij van wordt. De muziek- en dansstijlen lopen uiteen van disco tot salsa. Je hebt geen ervaring nodig, de les is laagdrempelig en de focus ligt op het krijgen van een goed gevoel.

Wanneer is het?
Er start een nieuwe les in Benningbroek, op woensdag van 18.30 – 19.30 uur. Het lesrooster voor 2015 zal nog verder worden ingevuld.  Wil jij een les in jouw woonplaats? Geef dit dan door via het contactformulier.

Wat kost het?
Een losse les kost € 4,- en die kun je voor de les contant afrekenen. Wanneer je kiest voor een abonnement betaal je € 3,50 per les. Een abonnement loopt per kwartaal en dient vooraf betaald te worden. De eerste les is altijd een proefles en dus gratis.

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden door je gegevens door te geven via dit formulier.

Wat heb ik nodig?
Het is handig om kleding aan te trekken waarin je je op je gemak én mooi voelt en prettige schoenen. Een bidon of flesje en een handdoek zijn altijd handig, het is namelijk niet uitgesloten dat je het zo leuk vindt dat je het er warm van krijgt :).

Nieuwe les in Benningbroek!

Aanmelden

Elke woensdagavond

van 18.30 – 19.30 uur.

Aanmelden

Eerste les is een proefles

en dus gratis.

Aanmelden

Ik wil me aanmelden voor de nieuwe les in Benningbroek

Aanmelden

Sandra Rotmans

De lessen worden gegeven door Sandra Rotmans. Zij heeft jarenlange ervaring met het geven van diverse fitness groepslessen, zoals Zumba, Sh’Bam, BodyCombat, BodyBalance en (step-)aerobics.

“FiveMinuteDance is géén fitness workout en ook géén dansles. Het is een feelgood les, waar de nadruk ligt op plezier hebben en lekker in je vel zitten door middel van bewegen op fantastische muziek. Ik beloof dus ook geen kilo’s gewichtsverlies of een topconditie… Maar ik ben niet aansprakelijk voor een aanzienlijke verbetering van je humeur en zelfvertrouwen ;).”