FAQ

Live groepslessen

Wat moet ik meenemen?

Het is handig om kleding aan te trekken waar je je prettig én mooi in voelt. Sportkleding is niet noodzakelijk, maar kan wel prettig zijn, door het enthousiaste karakter van de les kun je het best wel eens warm krijgen. Ook comfortabele schoenen zijn aan te raden. Let erop dat je zolen geen zwarte strepen op de vloer achterlaten. Tot slot een handdoekje en een flesje drinken.

Wat kan ik verwachten?

De lessen van FiveMinuteDance bestaan uit verschillende muzieknummers, waarop een choreografie gedanst wordt. Deze choreografie is vrij simpel en toegankelijk, en gefocust op plezier en lekker dansen. Je kunt het vergelijken met een avondje uit, waar je lekker gaat dansen op muziek waar je blij van wordt. De lessen worden gegeven in groepsverband, het is dus ook nog eens gezellig.

Moet ik goed kunnen dansen?

Nee hoor, de choreografieën zijn heel toegankelijk en moeilijke dingen worden vooraf uitgelegd of opgebouwd. Het is absoluut geen les waarin je leert te dansen, je leert in de FiveMinuteDance lessen om lekker te bewegen en je vrij te voelen in het dansen.

Is het een fitness les?

FiveMinutedance is geen fitness les, je zult dus geen squads, lunches of crunches tegen komen. Het is wél een les waarin je een uur lekker aan het bewegen bent. Het zou dus best kunnen dat je conditie met sprongen vooruit gaat en je hier en daar wat gewicht verliest… 🙂

Val ik ervan af?

De FiveMinuteDance lessen zijn niet gericht op afvallen. De filosofie achter FiveMinuteDance is dat als je iets écht leuk vindt om te doen, je het vanzelf vaker en langer gaat doen. Het kan dus zo zijn dat je de lessen zó leuk vindt, dat je vanzelf meer gaat bewegen, lekkerder in je vel gaat zitten, zelfverzekerder wordt en er dus beter uit gaat zien.

Hoe gaat het met betalen?

Je kunt kiezen voor een abonnement (per kwartaal) of steeds los betalen voor een les. In alle gevallen wordt gewerkt met vooruitbetaling, een losse les kun je vooraf contant betalen, het abonnementsgeld kun je vooraf overmaken.

Krijg ik ook een t-shirt?

De FiveMinuteDance t-shirts zijn in bestelling, zodra ze er zijn kun je hier meer over lezen op de website en Facebook.

 

Waar worden de lessen gegeven?

Het rooster voor 2015 is in ontwikkeling, er is een nieuwe les op woensdagavond in Benningbroek (Noord-Holland), van 18.30 – 19.30 uur. Wanneer er voldoende animo is voor een andere locatie, worden lessen toegevoegd.

 

Is er ook een les bij mij in de buurt?

Binnenkort zullen er meerdere lessen volgen, we zijn op zoek naar geschikte locaties in Noord-Holland en Zuid-Holland. Wil je graag een les bij jou in de buurt? Stuur dan een mailtje naar: sandra@projectpow.com

 

WAARSCHUWING

Dit product kan een ernstige toename van het zelfvertrouwen teweeg brengen. Ernstige bijwerkingen, zoals een chronische glimlach, een trotse houding en spontane dansbewegingen bij het horen van muziek, zijn niet uitgesloten. In sommige gevallen zijn de bijwerkingen zelfs besmettelijk. Indien u verwacht dat uw omgeving hier niet mee om kan gaan, adviseren wij u om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.